ny blogg

börjat blogga på devotenu, ser att några fortfarande kollar denna så kika in på kajsajonason.devote.se istället!

jag saknar dig

helluuu,
igår och i lördags blev det ju ingen bloggning, haft fullt upp! i lördags var det träninging sen forthem duscha byta om ochsen åkte jag, andrea och vanessa in till stan och såg "jag saknar dig" den var jätte bra och sorglig!!grät rätt mycket... hehe! och igår var och och andrea i kärra och träffade bl.a jacke gabbe pierre river anton m.m.. nu när jag kan mobilblogga funderar jag på att byta till devote och sluta blogga här men jag har inte riktigt bestämt mig än.. aja, nu väntar matte och no böckerna! puss♥

RA-RE

godmorgon,
tänkte visa det jag fick med mig hem igår från stan!
(bilderna har usel kvalité!!)

ett over-size linne från diesel
ett par jätte snygga jeans från ra-re!
och ansikts rengöring från elsa hjeronymus.


nytt

efter jag hade varit hos ostioprakten eller vad det nu heter så stannade jag och mma förbi i en liten affär och jagfick med mig två plagg hem som jag visar er imorgon, ska sova nu puss!

ostiopat

idag efter skolan åkte jag och mamma in till stan till en ostiopraktor för att knaka ut min rygg och kolla varför jag har så ont och varför jag är så stel! det var tydligen någonting men det ena beckenet, det ena var tydligen lite längre o.s.v! känns bra nu iallafall! hörs senare, puss!

hemkunskap

hallojj!
har precis haft min första hemkunskaps lektion sen femman!
purjolöksoppa var tanken, purjolöksoppa blev det! här kommer mitt och andreas resultat, hihi ;)
ser inte så gott ut men det var det faktiskt!!

take me back!


sleepy

hejhej!
kan säga så här att när jag gick ner till mamma ch la mig i hennes säng somnade jag direkt och sov i två timmar! jag har varit jätte trött nu på det senaste! kanske beror på att jag inte fått så mycket sömn..
iallafall, nu sitter jag och söker runt på låtar som sam tsui gjort cover på.. tycker han är grymt bra!!



vadå inte bra?

best thing i never had

hej!
kom nyss hem från världens slöaste dag i skolan, började halv elva kollade en film sen slutade vi! dock var filmen den tråkigaste jag nånsin sett!! fish tank tror jag den hette.. värdelös.
olivia har lagt upp bilder från kalvsund igår så jag snodde några hit, hihi här kommer dom

kungarna!!

klass kick-off

hellu, sorry att att inte har bloggat, ingen ork nu när man har fått träffa alla goa vänner igen! helt underbart, visst jag saknar sommarlovet lite men jag trodde jag skulle tycka det var mer jobbigt att gå till skolan igen än vad det var! kanske ändrar min uppfattning när allt plugg kommer?..
nu ska snart jag, kajsa, fille och andrea träffa resten av klassen vid lilla varholmen, vi ska ut till kalvsund på  "kick off" vi skulle igentligen sovt övermen vi hade för få föräldrar som ville följa med så i åker hem klockan 10 ikväll så mer bloggning idag blir det inte! sen så ska jag byta från blogg.se till devote så jag kan blogga från mobilen, men det blir nästa vcka nångång! ni får ha de bra så lännge, puss!


L♥VE SCHOOL

jodå, nu har ett helt sommarlov gått på väldigt kort tid, känns som det var igår vi slutade. nu är det dags att börja ställa klockan igen, plugga, plugga mer, nu börjar den tråkiga vardagen igen..
love life!
här kommer ett litet bombnedslag med bilder från min sommar!

borta bra men hemma bäst

kom precis hem efter en helg i svenljunga med träning träning träning! fyfan va träningsverk alla hade i låren och rumpan, ingen kunde gå riktigt, aldrig haft så ont i hela mitt liv!! men kul var det, många skratt! nu ska jag packa för en vecka hos mammi, hörs sen, pusssssss
en bild på min tjejor från svenljunga

FML FML FML

ingen blogglust alls! mycket som har hänt under kort tid och jag orkar inte med mer av detta.. iaf imorgon åker jag till svenljunga med resten av mitt lag för uppstart av handbollen, alltså träningsläger!
blir nog ingen mer bloggning innan dess, ha de!

dagens mig

absolut det bästa självporträtt jag någonsin gjort!

smått döv

hej, dagensöverskrift säger kanske det mesta..
det har var jätte kul att få sommar jobba och träna 99orna, men gud vad jag är trött, redan efter en dag och fyra andra kvarstår.. det, kommer bli riktigt roligt med många skratt! idag dömde vi mini handboll och ansvarade för lite 5-kamp.
haha, en bild på mig och kajan idag, ni ser ju själv hur många dom är, 50 st ;)

sommarjobb

imorgon klockan 9 ska jag till torslanda hallen för att under fem dagar träna p och f 99 under summercamp! får lite betalt men det är flera tjejer från laget och ska dit med, hoppas på det bästa, upptaterar hur det var imon kväll, hörs inte innan dess! 
bild som ni sett förrut på mig och fillidill från skolan, kan medge att jag har en klump i magen för att börja 8:an...

fjortismirree

igår var jag på mirres tjejmiddag, riktigt kul! gick la där ifrån runt halv elva då vi träffade bl.a alex, jacke, gabbe pierre m.m. idag kollade vi kärras herrar när dom spelade mot wasaiterna, sen gick vi och åt pizza där jag gjorde bland det pinsammaste jag nånsin gjort, och det tänker jag inte berätta vad.... hörs sen, puss

girls night

helluu,
just nu sitter jag hos josephine och väntar på henne medans hon duschar. vi kom precis hem från lilleby, jag hon och matilda. klockan fem ska vi till mirre på tjejmiddag, blir nog riktigt kul! ni får ha det så bra så länge, puss♥
lavilav you♥

It's a wonderful day

Hej sötisar! Vanessa skriver nu, eftersom att kajsa leker med Ärtan. Han är så gossig, vill bara äta upp sockerbiten.
Nu ska vi båda vidare, jag ska strax hem och vidare till Andrea och hjälpa henne med lite saker, och Kajsa ska till kärra på tjejmiddag.
Det finn inte mycket mer att säga än att vi vaknade runt 11 tiden idag, skönt.
Nu ska jag vidare och pussa på Arthur.
Släng gärna in ett öga på min blogg också!
http://vanessaolivia.devote.se/
Sköt om er, pussssiiisar.

Öroninflamation

godmorgon,
igårkväll hade jag rätt ont i örat och det har bara blivit värre... får se om det blir bättrvet inte riktigt vad som händer idag mer än att jag ska på släktkalas senare. känns som att det kommer bli en rätt slapp dag.. jaja, slänger in nått sen tror jag, puss♥

körkort redan ??

pappa hämtade mig hos mamma tidigare idag när resten av familjen var på middag.. skulle bara till pappa en sväng för att prova mina nya handbolls skor! dom var riktigt najjs:)
när pappa skulle köra hem mig igen svänger han in vid golfbanan och jag frågar vad vi ska göra där och han ba: du ska få köra! 
trodde seriöst jag skulle dö men jag körde faktiskt rätt långt och klarade att växla och allt. grym eller vadå?

igår

igår hann jag aldrig blogga för att hella familjen åkte till liseberg! det var en perfekt dag för liseberg och det slutade med att vi kom hem med två stjärnvinster och en atmosfear åktur... fyfan! 
senare på kvällen när vi ksulle hämta arthur så hittade vi han så här, haha..

världens bästa!

grattis världens bästa mamma, du är bäst, jag älskar dig av hela mitt hjärta! ingen dig ingen mig! 
hoppas du får en toppis dag !

have a najjs day

godmorgon, jag ska strax bege mig till kajan och vara med henne, mourra och mallan ! slänger in ett inlägg senare, puss
så här ser jag ut idag !

underbart!!

kom hem för ett tagsen från bellisen! jag, bella, kajsa och jessica åkte till lillebybadet och där träffade vi daniel och jesper. vi var inte där så länge eftersom det blåste så.. kajans bästefarsa hämtade oss så åkte alla hem till sig för att äta men jag åt hos bella. sen cyklade vi alla ner till ica och köpte ben & jerry och cykla upp till dammen och satte oss, hur mysigt!
jag älskar er!

helt lonelyy

kom hem för ett tag sen och är helt ensam hemma med arthur som sover.. mamma är på vinprovning hos grannen-.- !! vuxna.. nu ska jag sätta på OTH som jag snart kollat klart, sorgligt!..  hörs imon, puss♥
lekte lite med kameran...

två goa dagar!

det var jättekul igår hos bellisen och det tror jag alla andra som var där hade också !! vid tolv åkte jag och vanessa hem till henne och så sov jag där på morgonen åkte vi till lilleby och träffade kajsa, malin, bella, fille och jessica! vi grillade och badade! fyy vad roligt vi hade bella gjorde både magplask, båkot volt och framåt volt och vi fick allt på film som nu är spritt över facebook! vanessa gick hem lite tidigare för hon skulle på bio, medans vi andra tog bussen lite senare till maxi och satt där ett tag och försökte få tag på en båt vi kunde åka ut med tills kajsa plötsligt öppnade käften och sa, kan vi inte åka ut till hönö och käka pizza! så vi alla drog hem och hämtade pengar och tog färjan ut till hönö och gick ner till klåva och åt pizza! jätte mysigt. det är riktig sommar för mig! ¨
hos bella igår
och en bild från lilleby när vi väntar på bussen

partaajjjj

nu ska jag snart bege mig av till bellisen som fyller 14 idag!
hör av mig imon eller ikväll nån gång, puss♥

new

sorry för dålig bildkvalite..
var igentligen meningen att jag och mamma skulle klippa oss men det fanns inga lediga tider så vi gick in på manali vid amhult på vägen hem och jag fick med mig denna army-jacka hem som kommer användas flitigt under hösten!

isabella mouratidou

grattis min lilla gose plutt! jag älskar dig till tusen, hoppas du får en kanondag med många grattis kramar och presener!

lilleby

hellu, idag var det strålande sol så jag, bella, jessica, elin och malin drog till lilleby och solade, badade, grillade m.m ! sen runt fem åkte vi ut med elins båt till halleskär och tog ett kvällsdopp, hoppade från 8 meters klippor ( stolt ) imon had evi tänkt att åka ner till lilleby igen men vi får se hur det blir med det, beror på om vädret tillåter!
jaja, hörs imon!
en bild på mig och elin sen ikväll, mer bilder kommer senare i veckan, puss

sol, vind & vatten

idag har jag vart ute på knippla hela dagen med familjen och solat och badat, det var riktigt varmt i vattnet! jag fick till och med mamma att hoppa från treans hopp torn! hon mesar för det fastän hon har hoppat bungy jump två ggr! hon var inte riktigt klock när hon var ung!
imorgon ska jag, bella, jessica, elin och malin till lilleby och bada, så jag hinner inte blogga på morgonen, får se om det blir nått på kvällen! ni får ha det så bra sålänge, puss♥

mina dagar

här kommer lite bilder som sammanfattar det mesta av det senaste dagarna!
bokenäs med mallan!

beställd


trött-tjej.JA

igår mötte jag och malin gabbe och pierre på maxi och så köpte vi godis och sånt. sen när vi skulle ta bussen hem missade vi den precis och när nästa kom så trodde jag vi tog rätt men det gjorde vi inte så vi åkte ända ner till sandvik, så vi fick gå hela vägen till gossbydal och ta den rätta bussen men när vi väl skulle av glömde vi trycka på stop knappen så vi åkte för långt.. igen.. när vi kom var gabbes föräldrar hos oss, dom kände tydligenn varandra!? 
vi gick ner till viken och badade. sedan kollade vi typ bara på film. idag hände massor, vi spelade kort och jag blev utskälld hela tiden.. sen slutade allt med vatten krrig och att jag stod där helt pisseblöt.... kul!
imorgon åker jag med malin tidigt på morgonen på hennes båt till nått ställe utanför uddevalla som jag glömde av namnet på. hörs om två dar när jag kommer hem, puss!

RSS 2.0