landet

hellu,
nu är jag och min familj på mormor och morfars land och ska äta här. senare kommer malin,pierre och gabbe till mig och sover här så det blir ingen mer bloggning idag. kanske lägger upplite bilder sen tidigare idag imorgon om jag får tid men nu säger jag hejdå för bloggandet idag, puss♥

Bad Teacher

det blev inte poppers pingviner utan Bad Teacher istället! den var faktiskt riktigt bra och rolig. värd att se på bio och ni som inte har sett den tycker jag ska se den!
vi var inne i stan i god tid på vi satte oss vid espresso house och åt lite
min fina ros jag fick
allt för mig,m hörs imon innan jag åker till mormor och morfar, puss♥

malliiiis

tjoo,
nu är jag i kärra hos malin och har varit här sen 11, när jag kom så sov hon så hennes bror öppnade dörren i underkläder, höll på att tappa andan... inte att leka med!
nu duschar hon ooch snart kommer mirre. senare ska vi på bio, poppers pingviner tror vi det blir. slänger nog in ett inlägg ikväll är jag kommit hem.
bjuder på dom, hörs sen. puss♥

josephine&matilda

inte haft nån tid för bloggen under de två senaste dagarna, haft fullt upp. åkte till kärra till josephine och matilda igår morse och så åkte vi ner till lilleby för sol och bad! på kvällen kollade vi på film och sen kom jag på en rätt galen ideé.. vi sprang i underkläder runt jossans område, skit kul ! fan va vi garvade... idag åkte vi ner till lilleby igen men det var mycke blåsigare idag än igår men vi badade endå ! sen ledde det ena  till det andra och det låg några ungdomar precis bredvid oss som hade öpt en hund och dom kallade för bl.a hora m.m! inte nog med det så sparkade och slog dom hunden med.... vi kunde inte med och bara titta på så vi sa till dom och det var början på ett jävla liv...
allt för mig, hörs imon, puss♥

osociala kompisar

skypear med ett gäng nördar som bara spelar.. kul!  hoppas mina riktiga vänner blir lite sociala igen snart!
goa....

jag älskar dig


onetreehill

nu väntar älsklings serien på mig, uppdaterar mer sen, pusss

4veckor skolaaa??????

kom på att om 4 veckor börjar skolan och jag kommer få min vanliga ångest.. hatar detta, bara plugg och handbollen som kommer vara i mitt liv, FML, FML, FML !!

finaste vännen


skype

hellu, just nu skypear jag med pierre päron och gabbe, fast nu skulle dom köpa godis så nu är det musiken och jag. ett till inlägg kommer nog sen, annars imon, puss

nessisen, jag kommer sakna dig!

jag älskar dig och jag kommer sakna dig sjukt dessa 10 dagar bästi!♥

saknar...


no time for blog

orkar inte blogga alls nu på sommaren, ingen lust men jag ska försöka!
i åhus slutade vi trea i 97 klassen och 1/8 i 96 klassen.. 
idag har jag vart med min vanessa och vi var inne i stan med hennes mamma och vi båda hittade varsin godbit från hunky dory och annat lite smått!

kvartsfinaaaaaaal

dag spelade vi 1/16, vann den och sedan 1/8 delsfinal och vi vann den med så imorgon är det kvartsfinal mot nått danskt lag! detta tar vi !! nu ska jag sätta på en film och bara slappa!
i
tre bilder sen partille i år!

16-delsfinal

idag spelades våra gruppsspels matcher klart och vi vann gruppe, och med målskillnad 140-12!! amaaazing!
grymt jobbat tjejor. imorgon möter vi troligtvis fjellhammer i 16-delsfinal och och vi vinner den möter vi heid tror jag .. nu ska jag göra mig iordnig för att sova och kolla ett avsnitt av one tree hill! hörs imon.
två bilder från förra årets partille cup!

partillecup

nu har äntligen partille cup startat igång och torslanda är på topp, nä men haha, det har gått jätte bra för oss! första matchen vinst med 22-3 och andra 37-1 och vi hade förberett oss på jätte tufft motstånd och så var dom helt kassa!..
och jag läste på emmas blogg att dom vi möter imon är ännu sämre.. efter matcherna iallafall så körde pappa mig till en personlig tränare som maserade min nacke och rygg för jag har så stela muskler, det gjorde cheeta ont, hon sa att om jag inte stretchar och tränar upp musklerna där så måste jag sluta med handboll så detta var visst mer arvarligt än vad jag trodde.. så jag fick med mig tabletter hem som innehöllämnen som bygger upp musklerna igen!

kvällsdopp

igår kom julia och emma till oss för att övernatta för att idag mitt lag spela träningsmatch inför partille mot julias lag, HK Lidköping! efter den så åkte dom hem och vi hade träning utomhus senare!
igår cyklade jag julia och emma ner till badet och tog ett kvällsdopp! det var bara vi som var där konstigt nog..
här kommer bilder från när vi hoppade från bryggan












Pepe Jeans


här är linnet jag köpte förrut idag från JC - Pepe jeans

IKEA

Jag vet att jag inte bloggat mycket denna veckan men allt beror på vilket bra väder det har varit ! Nu sitter jag i bilen vid backaplan och har köpt ett Linne som jag visar sen, när William och mamma har köpt benskydd till William åker vi vidare till IKEA, hörs sen! Arthur just nu

RSS 2.0