mot felicia

idag fyller min älskade fill 14,så idag har jag och andrea varit och köpt present till henne och vart nere i hästeviksbadet och skall snart till fille! hörs imon, puss!

två goa dagar!

igår och idag var jag hos andrea med henne, jossan, fille och malin! vi har badat jätte mycket och det har varit jätte skönt i vattnet!nu får vi hoppas att vädret håller i sig och att det inte regnar under partille cup för som det ser ut nu kommer det göra det.. buhu!
här har ni min och jossans natthumor klockan 5 på morgonen..



mot maxi

nu ska jag gå till maxi och möta andrea, malin och josephine! och så ska vi sova hos andrea!
det blir nog ingen mer bloggning för idag men här kommer bild på klänningen!
rätt kass bild på hur klänningen ser ut men jag hinner inte ta med kameran!

marsstrand

vi tog båten till marsstrand, min familj och vanessas + andrea! det var jätte mysigt att gå runt i lite affärer, köpa glass och sedan bada! jag fick med mig en klänning hem som jag visar upp imorgon!
sen åkte vi till kickis bror på tjörnekalv och sen hem!
och med detta säger jag godnatt!

årets första dopp

igår badade jag och andrea för första gången i havet! det var så stort så vi filmade allt! och här har ni den!


hörs imon, PUSS!

In to the sea

Snart åker vi ut med båten för första gången i år, troligen till marsstrand eller kärring ön ! Med detta Goa väder blir det ingen mer bloggning föränns ikväll om inte imorgon.. Hadet såbra så länge, PUSS

asnajsa bruttor!

igår på midsommaraftonen så fick vi en liten dum ideé, vi gjorde uppföljaren till "fireflies", och för er som ine vet vad det är så är det en film vi gjort själva.

Recension ''Fireflies'': En tjej sjunger, fireflies kommer in, fireflies dansar, en björn äter en banan som sedan fireflien halkar på, sedan dansar björnen och en tjej och sen är det två tjejer som dansar och till sist flyger upp till himmlen, sen blir en tjej kille och de sjunger förväl av varandra!

Recension ''Fat Ken'': Fat Ken somnar, drömmer om att han åker till Rom och är i top trim med massa snygga bruttor, när han sedan vaknar upp vill han träna upp sig för att leva upp sin dröm, det gick inte speciellt bra, men han försöker ändå, så han åker hem till barbie, men hon dissar honom först, sen är han så jobbig så hon följer med ändå, de går in på discot och så fort Fat Ken börjar dansa blir det jordbävning och alla på discot vill ta sig ut! Sen ropar han in alla igen och då frågar han Barbie om hon vill följa med hem men hon sa nej, han börjar då störtlipa och springer iväg, bara det att han inte såg stupet som han sprang rätt utför och tragiskt dog, folkmassor samlas men coachen hjäpte honom, han kom tillbaka till liv, men med godiset som rädda honom satte han i halsen och fick ingen luft och dog för gott, sen flyger till himlen och är en ängel, men han hemsöker Barbie än idag!



// Kajsa & Andrea

midsommarafton

heej alla läsare och det sura vädret..

varför regn och blåst just idag ?? fattar inte.. menmen, snart åker vi till wester och firar där, så här ser jag ut idag!

hörs imon! puss

när one tree hill tar över livet


jag störtlipade igårkväll när jag kollade, och jag var  helt ensam! jag var tvungen att säga till mig själv för att inte lipa ännu mer..

midsummer

imorgon är det midsommar och den ska firas hos fam. wester med todström kaufman och nylander om jag inte har fel.. det ända problemet är att jag inte vet vad jag ska ha på mig.. långklänning/kortklänning/shorts/jeans/blus/långarmad?!?!?! jag får panik!!
HJÄLP MIG!
en bild från igår!

23/6-10

idag har jag varit i kärra hela dagen med vanessa och vi var med våra små hjärtan, matilda och malin! sen träffade vi ficce och kollade på kärras p-97:or när dom tränade lite. super go dag och nu är jag skit trött så det blir nog några avsnitt av OTH snart..

hörs senare..

kalas

kom nyss hem från kusinerna, viktoria har fyllt år så vi grattade henne! det var faktiskt jätteroligt där, jag gjorde  flätor på mina söta kusiner och sen spelade vi tennis ute på deras tennisbana! skitkul, tror tennis är min nya sport!..NOOT! herre, jag suger.
här är en bild på min minsta kusin johanna, sååååå söt!
och här kommer en bild på vad jag hade på mig:


Solsidan

Nu ligger jag i sängen och kollar solsidan med vanessa. Ni ska få bilder från juni cupen sen helgen, kan ju säga att jag aldrig vart mer lerig..... Funderar på om vi ska sova snart, hörs imon.

skolavslutning - sommarlov

denna skolavslutningen var helt klart grym gämnfört med årens tidigare avslutningar!
efteråt firades den med mina närmaste vänner, ni är guld värda!!
de flesta bilderna är lånade av linn.

magförgiftning och skolavslutning..

.. är ingen bra kombination!
igårnatt kräktes jag bokstavligen hela natten! och det var inte bara jag utan mina två bröder också, och eftersom att mamma var ensam vuxen hemma den natten såfick hon inte sova alls, utan bara torka spyor.. dagen därpå spydde alicia också så vi har fått i oss någon mat som var dålig.. kul!
men idag mår jag bättre så jag ska gå till skolavslutningen på kvällen! hör av mig senare.bild på mig, bella och cassie sen sista dagen på sommarlovet förra året!

jag älskar dig tjejen

haha, bjuder på den!

todays..

tunika - lindex
jeans - gina
kofta - manali
smycken - miss Dee
skor - prime boots
jacka - belstaff

lite bilder sen ulzburg

tjejerna kom in på morgonen och grattade mig, love you!
glada efter GULD i beachhandbollen!!
bästa resan med mina tjejor!!

fullspeckad helg!

jag kom nyss hem från stan, jag och andrea hr varit där hela dagen, hon fick köpt en skolavslutningsklänning och jag ingenting, men jag la undan en mörkblå långklänning från HM som pappa ska hämta ut imorgon!
i fredags var det ju fotbollsturnering i skolan och man skulle klä ut sig klassvis.. vi vann B-slutspel. på kvällen hade jag släcktkalas och fick lite presenter :), efter det sov jag hos andrea. på lördagen degade vi hela dagen nere vid viken och bara solade! på kvällen kom min familj till andreas så åt vi lite gott osv..
och idag var vi somsagt i stan!
PUSS!

en bild på mig och linn sen i fredags på maskerad fotbolls turneringen!

out to the rain

nu drar jag till skolan och sedan till kajsa, sen till andrea och så sover jag där så det blir ingen mer bloggning idag!! love

gooooo dag

denna dagen har varit jättebra opch rolig!
efter skolan gick jag, bellis, kajsa och andrea ner till maxi och kollade på lite saker inför fredag då det är fotbolls tunering i skolan och man skall vara utklädd, våran klass till superhjältar! efter det köpte vi lite kakor och sånt och gick upp till dammen och satte oss! sen så kom villiam och timi och skulle fiska men allt sluta med att jag nästan blev i knuffad i vattnet... på träningen hade vi spelar möte med både föräldrarna och vi, så det blev ingen "riktig" träning!
nu ska jag lägga mig och plugga lite inför matte provet.
söta kajsa på träslöjden!

födelsedagspresenter

jag har fått lite frågor om vad jag fick i födelsedagspresent så här kommer bilder!
en jätte jätte fin juicy couture klänning!
ett par vita jeans
och ett par jätte snygga prime boots med ett hjärta på.
sen har jag fått pengar, presentkort och tre juicy parfymer!

14BAST!!

Jag kom hem igår från Tyskland vid 11 och jag slocknade med en gång! Den här resan har slagit alla resor hitills! Så fruktansvärt bra och inte nog med det kom vi trea, vi är så grymma tjejer! Jag har också hunnit fylla fjorton år som jag har firat med tjejorna och jag fick ett par jättejätte snygga primeboots av pappa ! Idag var det släktkalas hos mamma, jag fick jätte fina grejer som jag kan visa upp senare kanske: ) Puss

nu åker vi

nu äker vi, hej då !

godnatt

nu är det läggdags för min del och i morgon klockan 6 börjar bilresan påväg ner till tyskland.. lång resa!! 
så söt jag är...

daylight comming and we don't wanna go home


Filippa Larsson om go sommaroutfit:
Vad kommer grejjerna ifrån? :)<3
IP: 90.230.172.46
01 Juni, 18:09

Svar: Klänningen kommer från H&M, Prime bootsen kan man hitta lite överallt, t.ex johanssons, fiorucci, raglady, nilssons shoes m.m, solglassögonen kommer ifrån H&M, väskan kommer från TopShop och armbandet kommer ifrån raglady :)

germany

idag hade tjejerna i vår klass sov morgon till tio och då började vi på lundby badet för sim test! när det var klart så bart det av till donken för lunch och sen tillbaka till skolan för träslöjd och sedan slutade vi, rätt go dag, ha?
så här har jag sett ut idag,
nu ska jag börja packa för resan till tyskland imorgon! det blir ingen bloggning under tiden jag är där om det inte finns internet då ! hörs senare!

RSS 2.0