asnajsa bruttor!

igår på midsommaraftonen så fick vi en liten dum ideé, vi gjorde uppföljaren till "fireflies", och för er som ine vet vad det är så är det en film vi gjort själva.

Recension ''Fireflies'': En tjej sjunger, fireflies kommer in, fireflies dansar, en björn äter en banan som sedan fireflien halkar på, sedan dansar björnen och en tjej och sen är det två tjejer som dansar och till sist flyger upp till himmlen, sen blir en tjej kille och de sjunger förväl av varandra!

Recension ''Fat Ken'': Fat Ken somnar, drömmer om att han åker till Rom och är i top trim med massa snygga bruttor, när han sedan vaknar upp vill han träna upp sig för att leva upp sin dröm, det gick inte speciellt bra, men han försöker ändå, så han åker hem till barbie, men hon dissar honom först, sen är han så jobbig så hon följer med ändå, de går in på discot och så fort Fat Ken börjar dansa blir det jordbävning och alla på discot vill ta sig ut! Sen ropar han in alla igen och då frågar han Barbie om hon vill följa med hem men hon sa nej, han börjar då störtlipa och springer iväg, bara det att han inte såg stupet som han sprang rätt utför och tragiskt dog, folkmassor samlas men coachen hjäpte honom, han kom tillbaka till liv, men med godiset som rädda honom satte han i halsen och fick ingen luft och dog för gott, sen flyger till himlen och är en ängel, men han hemsöker Barbie än idag!



// Kajsa & Andrea

Kommentarer
Postat av: tara

Tävlingen på min blogg har startat där du har chans att vinna 200 kr på H&M! Gå in på min blogg och följ instruktionerna! lycka till !

2011-06-25 @ 21:30:01
URL: http://ttaris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0